Ilić: Protiv Šerifa nisam imao tremu, već ogromnu želju

Pohvale od saigrača i šefa su samo dodatni motiv za mene, rekao je mladi igrač Partizana

21.02.2023. 12:37
  • Podeli:
Mihajlo Ilić-63f4acefe655a.webp Foto: FK Partizan

Mladi fudbaler Partizana Mihajlo Ilić izjavio je da je uveren da će crno-beli uz pomoć navijača uspeti da eliminišu Šerif u šesnaestini finala Lige konferencija.

Partizan je u prvom meču slavio sa 1:0, a revanš je na programu u četvrtak u Beogradu. 

Ilić se pokazao na evrosceni u Moldaviji i pobrao pohvale igrača i stručnog štaba. Ima i on svoj sud o sebi, ekipi, revanšu sa Šerifom...

"Od ulaska u prvi tim Partizana imam jasan cilj – da napredujem. Kroz treninge i rad, osećao sam se sigurnije. Pripreme su bile dobre, spremio sam se da kada dobijem priliku, imam dobar učinak. Protiv Šerifa nisam imao tremu, već ogromnu želju da u veoma bitnoj utakmici sačuvamo prednost. Uspeli smo i pohvale od saigrača i šefa su samo dodatni motiv za mene. Poverenje je obostrano, a bez obzira na to što sam protiv Spartaka igrao u veznom redu, važno je da smo ostvarili novu pobedu. Sledi revanš sa Šerifom i verujem da ćemo uspeti, uz podršku naših navijača, da se ponovo plasiramo u osminu finala Lige konferencije. Ako dobijem ponovo priliku, daću sve od sebe, a najvažniji su uspesi Partizana", rekao je Mihajlo Ilić

Za saigrače u zadnjoj liniji kaže:

"Ne bih izdvajao nikoga, svi su sjajni momci i profesionalci. Sa svima imam odličan odnos i uvek su tu da mi pomognu, u svakom trenutku".

Utakmica između Partizana i Šerifa biće odigrana u četvrtak od 18.45 časova na stadionu u Humskoj.

"Verujem da ćemo uspeti, uz podršku naših navijača, da se ponovo plasiramo u osminu finala Lige konferencije. Ako dobijem ponovo priliku, daću sve od sebe, a najvažniji su uspesi Partizana", dodao je Ilić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()