Injesta: Komplikovano je da Ćavi i ja zajedno vodimo Barselonu

On je trener, a ja sam još aktivan fudbaler. To je teško spojiti, rekao je nekadašnji saigrač sadašnjeg trenera Barse

26.12.2022. 08:25
  • Podeli:
andres injesta-63a94c73c05ef.webp Foto: Profimedia

Bivši španski fudbalski reprezentativac Andres Inijesta priznao je da postoje male šanse da se priključi Ćaviju Ernandezu u stručnom štabu Barselone, prenosi "Marka".

Inijesta i Ćavi su zajedno igrali u Barseloni. Ćavi je sada trener katalonskog kluba, dok Inijesta igra za Visel Kobe.

"Mislim da je to vrlo teško. Ljudi zamišljaju razne stvari, jer su nas godinama gledali kako zajedno igramo. Bilo bi zaista lepo i dobro, ali tako nešto je komplikovano. On je trener, a ja sam još aktivan fudbaler. To je teško spojiti. Važno je da Ćavi radi svoj posao i da vrati Barselonu tamo gde zaslužuje da bude", rekao je Inijesta.

On je posetio trening Barselone tokom pauze zbog Svetskog prvenstva u Kataru.

"Uveren sam da Barselona ove sezone može da osvoji titulu. Pali su u Ligi šampiona, bio je to udarac za sve, ali ostali su u drugim takmičenjima. U La Ligi dobro stoje, ima još mnogo mečeva, ali sam uveren da će osvojiti titulu. Sa Realom će se boriti do kraja. Tu je i Sosijedad, Betis, nije lako u La Ligi. Visok je nivo takmičenja. Međutim, Barselona mora da održi visok nivo", zaključio je Inijesta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()