Injesta zapanjen: Ovo što radi Jamal, to nije normalno

Niko nije imun na špansko čudo od deteta

12.07.2024. 21:22
  • Podeli:
lamin jamal-66787634ea9d4.webp Foto: AP Photo/Frank Augstein

Fudbalska reprezentacija Španije igraće za titulu prvaka Evrope protiv selekcije Engleske, a jedan od najboljih igrača "crvene furije" svakako je Lamin Jamal. O njegovim kvalitetima, kao i tome šta od njega očekuje u budućnosti govorio je i legendarni Andres Inijesta.

Nekadašnji fudbaler Barselone i reprezentacije Španije koji je pokorio Evropu i Svet sa nacionalnim timom i više puta osvojio domaći šampionat kao i Ligu šampiona sa Barselonom, govorio je svom nasledniku Laminu Jamalu koji sa samo 16 godina ima priliku da se okiti prvim reprezentativnim trofejem.

"Za mene, Leo (Mesi) je jedan od najboljih igrača sveta. Lamin Jamal počinje svoju karijeru. Očigledno, mislim da talenat koji pokazuje i sve što smo videli od njega ove godine je spektakularno", rekao je Inijesta.

Dodao je i da sa tek napunnjenih 16 godina radi stvari koje se mogu nazvati čudom.

"Za šesnaestogodišnjaka nije normalno sve to što radi, zato što do sada nismo videli ništa slično. Nadam se da će moći da nastavi na isti način, iznad svega, da u ovom momentu može da pomogne Španiji da osvoji Evropsko prvenstvo", poručuje legendarni fudbaler.

Španija i Engleska igraju finale Evropskog prvenstva u nedelju od 21 čas.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()