Inter odbranio pehar Kupa Italije

Preokret ekipe iz Milana zahvaljujući Lautaru Martinezu

25.05.2023. 08:09
  • Podeli:
Lautaro Martinez-63c3d94196d84.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Intera odbranili su trofej u Kupu Italije, pošto su večeras u finalu savladali Fjorentinu 2:1 (2:1).

Argentinac Niko Gonzales doneo je prednost ekipi iz Firence u trećem minutu, ali je njegov zemljak Lautaro Martinez sa dva pogotka, u 29. i 37. minutu, doneo timu iz Milana drugi uzastopni, ukupno deveti trofej Kupa u istoriji.

Martinez je postigao jubilarni 100. i 101. gol za Inter.

Za Fjorentinu je starter bio Nikola Milenković, dok su u nastavku šansu dobili Luka Jović i Aleksa Terzić.

Inter je prethodno ove sezone osvojio Superkup Italije, a očekuje ga finale Lige šampiona protiv Mančester Sitija u Istanbulu 10. juna.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()