Inter se našalio na svoj račun: Čeka ih Liverpul, a oni prodaju vodič za Amsterdam

Nakon skandala u Nionu...

13.12.2021. 21:15
  • Podeli:
inter-liga-prvaka-reuters-.jpg Foto: Reuters

Pravu dramu i, može se reći skandal, videli smo na žrebu osmine finala Lige šampiona u Nionu, kada se nakon "greške" sve moralo ponoviti tri sata kasnije.

Taj ponovljeni žreb je poremetio mnogima planove, a osim Reala, nezadovoljni mogu biti i prvaci Italije, fudbaleri Intera

Naime, tim hrvatskog internacionalca Edina Džeke će za četvrtfinale igrati protiv Liverpula, a klub iz Milana je ironično na društvenim mrežama ispratio sve šta se dogodilo.

Kao što je poznato, Nerazuri su prvobitno trebali odmeriti snage s Ajaksom, ali je ponovljenim žrebom odlučeno da se sastanu sa Liverpulom, koji je takođe u prvom žrebu imao lakši zadatak protiv Salzburga.

"Turistički vodič za Amsterdam na prodaju. Nema gubljenja vremena", napisali su iz Intera na društvenim mrežema, pri tom označivši Benfiku uz poruku da uzmu u obzir ponudu.

Upravo će portugalski velikan igrati protiv Ajaxa, te su u Interu odlučili da se na ironičan način našale. Neki navijači Intera takođe su s ironijom komentarisali ponovljeni ždreb, dok drugi nisu bili raspoloženi za šale.

Prvi mečevi osmine finala su na programu 15. i 16. ili 22. i 23. februara, a revanši su 8. i 9. odnosno 15. i 16. marta. U ovim utakmicama ne vredi pravilo postignutog gola u gostima.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()