Inter ubedljiv, Mesi neverovatan: Ekipa iz Majamija u polufinalu

Argentinac je prvi put slavio oponašajući Marvelovog junaka

12.08.2023. 10:04
  • Podeli:
leo messi reuters-64c0ddb45dbe7.webp Foto: Reuters

Fudbaleri Intara iz Majamija plasirali su se u polufinale KONKAKAF Liga Kupa, pošto su ubedljivo savladali Šarlot sa 4:0.

Lionel Mesi je postigao četvrti gol za Majami, što je njegov osmi na petoj utakmici otkad je stigao u SAD. 

Već u 12.minutu. Martinez je doveo Inter u vođstvo od 1:0, a na 2:0 je povisio Tejlor u 32. minutu. Kada je u 78. minutu Malanda postigao autogol za 3:0 bilo je jasno da Inter prolazi u polufinale i činilo se da će Mesi prekinuti golgeterski niz.

Ipak, u 86. minutu da se to ne desi pobrinuo se argentinski čarobnjak. Kampana je bio nesebičan i uputio loptu u centar kaznenog prostora ka Mesiju koji je iz prve pogodio za konačnih 4:0.

Ono što je posebno bilo zanimljivo je proslava gola. Prvi put u karijeri Argentinac je oponašao Spajdermena na oduševljenje svih prisutnih na stadionu.

Za Majami su igrali i Španci Serhio Buskets i Đordi Alba.

Inter Majami će u polufinalu igrati protiv Filadelfije, koja je savladala meksički Kveratero 2:1.

U drugom polufinale sastaće se Nešvil i Monterej.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()