Invazija "grobara" na Rajko Mitić: Da li će Jug konačno biti pun na derbiju?

Totalna euforija

04.03.2024. 13:56
  • Podeli:
Navijači Partizana.jpg Foto: Profimedia

Fudbaleri Partizana predstojeći 172. "večiti" derbi dočekuju na prvom mestu tabele Superlige Srbije.

Crno-beli imaju bod više u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Crveno-beli biće domaćini novog derbija, i stoga je logično da će fudbaleri Vladan Milojevića imati većinsku podršku na stadionu "Rajko Mitić".

Ali ni Partizan neće u tome puno zaostajati.

Navijači Partizana su trenutno u velikoj euforiji, tim se nalazi na prvom mestu i "grobari" od ovog derbija očekuju mnogo.

Podatak da nekoliko dana pre utakmice prodaja karata za južnu tribinu ide odlično, tako da je za očekivati da će najvatrenije pristalice crno-belih imati veliku podršku.

Od starta sezone "grobari" su u bojkotu utakmica na svom stadionu zbog neslaganja sa upravom kluba, ali su zato na gostujućim terenima brojniji nego ikad što će biti slučaj i na "večitom" derbiju.

Sem južne tribine, navijači Partizana su kupili i dosta karata za istočnu trbinu i to za sektore koje su bliži jugu, tako da sem na terenu, možemo očekivati i najbolji navijački derbi u poslednjih nekoliko godina.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()