Ipak Pjanić neće u Evropu: Mec nije ostvario svoju želju i prešao na plan B

Navijači su iznenađenji novim izborom francuskog kluba

30.01.2024. 11:37
  • Podeli:
Pjanic_ljetovanje_foto_FB-649a7d461451b.webp Foto: Facebook/Miralem Pjanić

Greše i najinformisaniji. Iako je francuski "L'Ekip" pre dva dana najavio povratak Miralema Pjanića u Mec, čini se da od tog posla neće biti ništa.

Mec je bio zainteresovan da u svoje redove vrati 33-godišnjeg veznog fudbalera posle 16 godina, ali posao je, po svemu sudeći, propao,. Francuski klub se okrenuo rezervnoj varijanti i pregovara sa 27-godišnjim Gruzijcem Otarom Kiteišvilijem.

Ovaj malo poznati Gruzijac je član austrijskog Šturma, ali je tamo rezerva što mu se ne dopada. Zbog tih činjenica navijači Meca su ostali u čudu kada su saznali da njihov klub želi da dovede baš njega, a ne Pjanića.

Iskusni bosansko-hercegovački internacionalac ostaje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, odnosno u Šarjah.

Kiteišvili je u Šturm došao 2018. iz Dinamo Tbilisija, a ove sezone je skupio 12 utakmica u austrijskoj Bundesligi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()