Italijani oslabljeni u Nemačkoj: Zvezda "azura" zbog povrede propušta Evropsko prvenstvo

EP će biti održano od 14. juna do 14. jula, a Italija će igrati u grupi sa Španijom, Hrvatskom i Albanijom

15.05.2024. 11:10
  • Podeli:
nikolo zaniolo, fudbalska reprezentacija italije - 24 mart 2024 - profimedia-66447a28284ff.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Aston Vile i italijanski reprezentativac Nikolo Zaniolo propustiće predstojeće Evropsko prvenstvo zbog povrede stopala, prenosi Korijere delo Sport.

Zaniolo se povredio pre dva dana na meču 37. kola engleske Premijer lige između Aston Vile i Liverpula (3:3). On je u igru ušao u 65. minutu, ali je 14 minuta kasnije morao da napusti teren zbog povrede.

Italijanski mediji navode da je posle dodatnih pregleda utvrđeno da je fudbaler Aston Vile doživeo težu povredu stopala, a van terena biće najmanje mesec dana.

Korijere delo Sport podseća da je Zaniolo propustio i prethodno EP, koje odigrano 2021. godine, zbog povrede ligamenata kolena. Italija je tada osvojila titulu, pošto je u finalu EP posle penala pobedila Englesku ukupnim rezultatom 4:3.

Zaniolo (24) je za reprezentaciju Italije odigrao 19 utakmica i postigao je dva gola.

EP će biti održano u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula, a Italija će igrati u grupi sa Španijom, Hrvatskom i Albanijom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()