Italijano: Jović je veoma osetljiv čovek

Za svakog napadača je najgora stvar kada ne postigne gol, ima veru u svog napadača trener Fjorentine

23.10.2022. 11:45
  • Podeli:
Luka Jović-1666518480397.webp Foto: Profimedia

O Luki Joviću ponovo se priča. Svaki put kad fudbaleru Fjorentine da gol probudi se, često uspavana nada, u njegove mogućnosti o kojima se priča od početka karijere. Tako je i posle meča sa Interom u Bolonji, u kom je srpski napadač zatresao mrežu protivnika u 90. minutu i koji je, uprkos porazu domaćina, bio veoma uzbudljiv. 

Jović sezonama već ne može da uspostavi kontinuitet dobrih partija, ali od njega ne odustaje ni trener Fjorentine Vićenco Italijano. On veruje da će njegov napadač tek da zablista. 

"Za svakog napadača je najgora stvar kada ne postigne gol. To mu utiče na samopouzdanje. Jović je veoma osetljiv čovek. Došao je ovde sa željom da se dokaže. Povredio se i mučio, ali nadam se da ovi golovi mogu da budu pozitivan podsticaj za sve, pa i za njega", rekao je trener Italijano.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()