Ivanović odustao od Džajićeve ponude: Neće funkciju u FSS

Kandidati za predsednika su u obavezi da dostave spisak budućeg sastava Izvršnog odbora koji čine četiri potpredsednika i 10 članova

25.02.2023. 15:19
  • Podeli:
Bane Ivanović-63fa19a6d5d93.webp Foto: Profimedia

Nekadašnji kapiten Srbije Branislav Bane Ivanović nije prihvatio poziv da bude u timu na koji računa Dragan Džajić ako postane predsednik FSS, prenosi "Sport klub". 

Bivši igrač Čelsija, koji je nacionalnom timu služio od 2005. do 2018. godine, bio je na spisku koji je počarsni predsednik Crvene zvezde predao zajedno sa kandiaturom za prvog čoveka FSS. Ivanović se nije odazivao ni ranijim pozivima Nemanje Vidića, a sada je stavio do znanja da ne želi funkciju u srpskoj kući fudbala. 

Uz Ivanovića pominjala su se i imena Aleksandra Kolarova i Stefana Babovića, ali izgleda da ni oni neće zadužiti fotelju.  Jedini potpredsednik u timu Dragana Džajića u ovom trenutku je bivši ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

Izbori za predsednika FSS zakazani su za 14. mart, a zvanični kandidati su Nemanja Vidić i Dragan Džajić. Oni su u obavezi da do ponedeljka u 14.00 časova dostave spisak budućeg sastava Izvršnog odbora koji čine četiri potpredsednika i 10 članova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()