Izgubio od bivšeg tima, pa dobio otkaz: Igor Matić ostao bez posla

Klub imao drugačije ambicije pre početka sezone

29.03.2024. 17:22
  • Podeli:
Igor Matić-65cf96bf5da47.webp Foto: FK Novi Pazar

U Superligi Srbije se treneri menjaju češće nego bilo gde na svetu. Novi Pazar nije časio časa nego se rastao sa trenerom Igorom Matićem odmah posle poraza od Čukaričkog od 2:0, u 27. kolu domaćeg prvenstva.

Novi Pazar je imao ambicije pre početka sezone da se nađe u gornjem delu tabele i potencijalno pokuša da se dokopa Evrope naredne godine.

Međutim, posle dobrog starta usledila je serija loših rezultata koja je kulminirala porazom od Brđana, što je za posledicu imalo otkaz aktuelnom treneru.

Igor Matić, nekadašnji trener Čukaričkog, je ove sezone vodio Novi Pazar na 33 utakmice, upisao devet pobeda, sedan remija i čak 17 poraza.

UO FK Novi Pazar sastaje se u subotu popodne kako bi odlučio koga će angažovati na mestu šefa stručnog štaba prvog tima. 


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()