Izlečio levo koleno, povredio desno: Veliki peh za Nemanju Gudelja u pobedi nad Majorkom

Sevilja nije saopštila kolika pauza sad čeka srpskog fudbalera

23.04.2024. 18:42
  • Podeli:
nemanja gudelj, 4 jan 2024 - profimedia-6627e4b79acc8.webp Foto: Profimedia

Srpski fudbaler Nemanja Gudelj povredio je koleno desne noge u pobedi njegove Sevilje nad Majorkom (2:1) u ponedeljak uveče. 

Gudelj (32) je morao da napusti igru u 81. minutu, a Sevilja je danas izdala saopštenje.

"Medicinska služba FK Sevilja saopštava da se, posle obavljenih odgovarajućih medicinskih pregleda, saznalo da je Nemanja Gudelj tokom sinoćnjeg meča protiv Majorke zadobio povredu zadnjeg roga unutrašnjeg meniskusa desnog kolena. Ovo je suprotno koleno od onog koje je operisano početkom godine. Konačna prognoza zavisiće od vrste intervencije kojoj se Gudelj podvrgne", stoji u klupskom saopštenju.

Gudelj je ranije u toku sezone imao povredu kolena leve noge od koje koje se oporavio posle operativnog zahvata. Sevilja nije saopštila kolika pauza sad čeka Gudelja i da li postoji šansa da srpski reprezentativac bude spreman za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()