'Izmišljate priče, pričate bajke...': Ten Hag progovorio o mogućoj smeni

Strateg crvenih đavola je u proteklom periodu bio pod posebnim pritiskom, njegov tim ima samo dve pobede iz sedam mečeva i 14. je na tabeli.

18.10.2024. 15:55
  • Podeli:
ten hag-6712681799b70.webp Foto: REUTERS

Fudbaleri Mančester junajteda u subotu od 16 časova u osmom kolu Premijer lige dočekuju Brentford.

Erik ten Hag je u proteklom periodu bio pod posebnim pritiskom, njegov tim ima samo dve pobede iz sedam mečeva i 14. je na tabeli.

Iz dana u dan se pisalo o mogućoj smeni, što ga je čini se posebno razočaralo, pa je ušao u duel sa prisutnim novinarima.

"Jedina buka koja stiže je od nekih od vas momaka iz medija. Izmišljate priče, pričate bajke, objavljujete laži jer ja znam da smo svi u klubu na istoj strani. Rekao sam to pre pauze, kažem i sada, ali vi me niste slušali. Video sam izveštaje, ali u klubu je sve mirno", kaže Ten Hag i dodaje.

"Naravno, u klubu pričamo o poziciji u kojoj smo. Nezadovoljni smo pozicijom u kojoj smo i jasno je da moramo da okrenemo novu stranicu. Ipak, ovde je mirno sve, tu smo gde smo, držimo se plana i ubeđeni smo da ćemo biti uspešni".

Junajted ima brojne probleme u igri, pitanje je kako će se to rešiti.

"Pred nama je planina. To je vrhunski fudbal. Ponekad morate da se suočite sa izazovima, ponekad idete gore, ponekad dole. Uveren sam da ćemo biti uspešni kao i u protekle dve godine. Na putu smo, vidim dosta toga dobrog iznutra, dobar put i dobre pokazatelje, ali tu smo gde smo i to nije dobro".

Ekipa u meč sa timom Tomasa Franka ulazi oslabljena.

"Kobi Mainu i Hari Megvajer su van tima na nekoliko nedelja. Mazraui je dobra vest, vratio se na trening i biće u konkurenciji", zaključio je menadžer Mančester junajteda. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()