Iznenađenje u grupi H: Kazahstan uzeo tri boda u gostima

Ekipa iz Azije ima samo bod manje od prvoplasiranih rivala

17.10.2023. 20:38
  • Podeli:
Fudbaleri Kazahstana-652ed418f3cd0.webp Foto: Emmi Korhonen/Lehtikuva via AP/Tanjug

Iznenađenje u Helsinkiju. Fudbalska reprezentacija Kazahstana pobedila je u gostima selekciju Finske sa 2:1 u meču grupe H kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano naredne godine u Nemačkoj.

Finska je povela golom Roberta Tejlora u 28. minutu. Pobedu gostima doneo je Bahtijor Zajnutdinov u 77. iz penala i 90. minutu.

U toj grupi igraju: Severna Irska - Slovenija, odnosno San Marino - Danska.

Na prvom mestu na tabeli nalazi se Slovenija sa 16 bodova, koliko ima i drugoplasirana Danska. Kazahstan je treći sa 15, dok je Finska na četvrtoj poziciji sa 12. Severna Irska je peta sa šest bodova, dok je San Marino poslednji bez bodova.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()