Izraelski fudbaleri stižu u Beograd: Makabi kao domaćin igra na Marakani

Posle košarkaša i fudbaleri iz Izraela postaće domaćini u Srbiji

16.11.2023. 14:15
  • Podeli:
Stadion Marakana -1664867753646.webp Foto: M. M. / Pixsell

Fudbaleri Makabija iz Haife igraće kao domaćini na evropskoj sceni u Beogradu. Izraelska ekipa će 30. novembra, u okviru Lige Evrope, dočekati francuski Ren na stadionu "Rajko Mitić". 

"Uz podršku Šina Suareza prvog čoveka Fudbalskog saveza Izraela, UEFA i Fudbalski savez Srbije odobrili su nam da budemo domaćin u utakmici grupne faze Lige Evrope na stadionu Marakana u Beogradu", piše u objavi na zvaničnom sajtu Makabija iz Haife.

Nigde se ne pominje ime aktuelnog trenera Crvene zvezde Baraka Bahara, koji je doskora vodio upravo ekipu iz Haife i trenutno, tokom reprezentativne pauze, boravi u Izraelu. 

Pre ovog fudbalskog kluba utočište u Beogradu našli su košarkaški klubovi Makabi Tel Aviv i Makabi Haifa, koji kao domaći teren u Evroligi i Evrokupu koriste onaj u dvorani "Aleksandar Nikolić". 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()