Jang Bojs ima problema pred meč sa Zvezdom: Domaćini nisu na okupu u Bernu

Zvezda ima samo jedan bod, koliko i Jang Bojs

27.11.2023. 14:47
  • Podeli:
Fudbaleri Jang Bojsa-651dcb9368acd.webp Foto: AP Photo/Darko Vojinović/Tanjug

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u Bernu protiv Jang Bojsa odlučujuću utakmicu na evropskoj sceni, a prema poslednjim informacijama iz Švajcarske domaćin neće biti kompletan. U 5. kolu grupne faze Lige šampiona timu Baraka Bahara potrebna je samo pobeda ako želi da nastavi da igra u Ligi Evrope.

Zvezda ima samo jedan bod, koliko i Jang Bojs, pa zato pobednik ide dalje.

Trener Rafael Viki ima kadrovske probleme pred okršaj sa Zvezdom, pošto neće moći da računa na čak petoricu fudbalera.

Na spsiku povređenih su Sedrik Iten, Kastrot Imeri, Malik Deme, Lukaš Lakomi, dok će Sandro Lauper zbog parnih kartona propustiti ovaj duel.

Takvo stanje ide na ruku Zvezdi, koja je u Bern otputovala sa 25 igrača, u nadi da će izboriti nokaut fazu Lige Evrope.

Iz grupe G u dalji tok Lige šampiona prošlo su Mančester siti i Lajpcig.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()