Jedinstvo traži prvu pobedu: Uroš Matić starter već protiv Radničkog

U narednom kolu Superlige Srbije Jedinstvo igra protiv niškog Radničkog

16.09.2024. 12:18
  • Podeli:
uros matic profimedia-66e80643d19e0.webp Foto: Profimedia

Novi učesnik Superlige Srbije traži prvu pobedu u domaćem prvenstvu,a veliku pažnju je privukao  povratak iskusnog veziste Uroš Matića, koji se u Jedinstvo vratio posle 15 godina u insotranstvu.

"Pala je zavesa na prelazni rok i sada možemo da kažemo da imamo jasnu sliku kada je reč o igračkom kadru od kojeg se očekuju da ponese teret iskušenja koja su pred nama", kaže Miloš Obradović, trener debitanta u takmičenju.

Kakvi su utisci o najnovijim osveženjima?

"Neće biti ništa novo ako kažem da sledi period prilagođavanja, svakako i uigravanja, ali verujem da smo na dobrom putu da sve to ukopimo u celinu koja će doneti i rezutate".

Rival iz Niša u duel ulazi sa solidnom bodovnom zalihom?

"Izuzetno poštujemo njihov tim. Radnički ima kvalitetan sastav i sigurno je da nas očekuje težak zadatak u narednih 90 minuta".

Sledi još jedna utakmica protiv nekadašnjeg saradnika?

„Posle utakmice sa Novim Pazarom čiji je trener moj nekadašnji učitelj Tomislav Sivić, sada će na klupi gostiju da bude Nikola Drinčić. Baš se dobro poznajemo, jer smo svojevremeno zajedno igrali u Radu. Cenim njegov rad, pristup fudbalu...“

Da li je poznat izbor igrača za startnih 11?

"Sve je poznato. Bez obzira na to ko dobije priliku od početka, očekujem da pružimo adekvatnu partiju i učinimo sve kako bismo mi bili ti koji će se posle utakmice radovati", jasan je Miloš Obradović.

Iako nije  želeo da detaljiše oko startera, ali su predviđanja, da bi meč sa Radničkim mogao da počne Uroš Matić, najnovije pojačanje Jedinstva.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()