Jedva hoda bez lekova i injekcija: Da li će Luis Suarez moći da nastavi karijeru?

Naredni dani daće odgovor da li će proslavljeni Urugvajac smoći snage da odigra još makar jednu sezonu ili će definitivno završiti igračku karijeru

04.12.2023. 20:30
  • Podeli:
luis_suarez - reuters-63a4136212a0b.webp Foto: Reuters

Proslavljeni urugvajski napadač Luis Suarez ispričao je kako provodi poslednje dane kao aktivni fudbaler.

Bivši as Barselone i Atletiko Madrida je do nedelje uveče igrao za Gremio, ali se oprostio od tog dresa u meču protiv Vasko da Game.

Čak je u poslednjem meču dao gol za minimalan trijumf svog tima.

Međutim, završio je tu epizodu i, makar je bilo najavljeno, da će se preseliti u Majami kod Lionela Mesija u Inter.

Međutim, kako je otkrio Suarez, on praktično jedva hoda bez lekova i injekcija, te je pravo pitanje hoće li moći da nastavi karijeru.

"Dan pre svake utakmice moram da popijem tri pilule i nekoliko sati pre da dobijem i injekciju. Ako ne uradim tako, ne mogu da igram. Moram da mislim o tome da za pet godina možda neću biti u stanju da odigram ni partiju fudbala sa prijateljima. Istina je da su mi prvi koraci svakog jutra veoma, veoma bolni. Svako ko me vidi pomisli da je nemoguće da igram fudbal. Moj sin me stalno zove da igramo, a ja jednostavno ne mogu", otkrio je Luis Suarez.

Naredni dani daće odgovor da li će proslavljeni Urugvajac smoći snage da odigra još makar jednu sezonu ili će definitivno završiti igračku karijeru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()