Ukazali mu poverenje: Torup potpisao novi ugovor sa čelnicima Augsburga

Ovu sezonu Augsburg je započeo osvajanjem jednog boda u prva dva kola

13.09.2024. 07:30
  • Podeli:
torup profimedia-66e2ef0247646.webp Foto: Profimedia

Danski fudbalski stručnjak Jes Torup potpisao je  novi ugovor sa čelnicima Augsburga, saopštio je nemački klub.

Kako je saopšteno, 54-godišnji Torup se obavezao na vernost do juna 2026. godine. Prethodni ugovor koji je imao Danac važio je do kraja ove sezone.

 "Veoma smo zadovoljni zbog produžetka saradnje. Torup je ambiciozan, u potpunosti deli filozofiju našeg kluba i identifikuje se sa Augsburgom. Integracija sa našim omladinskim odeljenjem i razvoj igrača su veoma važne komponente u njegovom radu. Imali smo dobre razgovore sa obostranim poštovanjem tokom proteklih nekoliko nedelja i uvereni smo da ćemo zajedno moći da pomerimo Augsburg napred", rekao je Mihael Štrol, generalni direktor Augsburga.

Torup je na klupu Augsburga seo oktobra 2023. godine i sa klubom osvojio 11. mesto u Bundesligi prošle sezone.

 Ovu sezonu Augsburg je započeo osvajanjem jednog boda u prva dva kola. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()