Joakim Lev novi trener Bajerna? Nije zainteresovan

On je bio selektor Nemačke od 2006. do 2021. godine

25.02.2024. 16:41
  • Podeli:
Joakim Lev-1666609065749.webp Foto: Profimedia

Nekadašnji selektor nemačke fudbalske reprezentacije Joakim Lev izjavio je danas da ne planira na kraju sezone da preuzme Bajern iz Minhena, prenosi Bild.

Lev (64) je bio selektor Nemačke od 2006. do 2021. godine. On je trenutno bez angažmana, a pojedini nemački mediji su objavili da bi Lev na kraju sezone mogao da preuzme Bajern. 

Trener Bajerna Tomas Tuhel napustiće na kraju sezone klub iz Minhena.

"Verovatno postoje razlozi zašto neću da budem trener Bajerna", rekao je Lev i nastavio:

"Bajern verovatno nije zainteresovan za mene kao trenera. A ni ja nemam interes za Bajern. Ja sam dovoljno dugo bio selektor Nemačke. Ne dolazi u obzir u ovom trenutku da postanem trener u nekom nemačkom klubu. 17 godina sam putovao kroz ovu zemlju, bio na svim stadionima... Nemačka ima dobre klubove, ali oni ne predstavljaju dovoljnu motivaciju za mene".

On je 2014. godine sa selekcijom Nemačke osvojio Svetsko prvenstvo, koje je održano u Brazilu, dok je sa "pancerima" bio treći na Mundijalu u Južnoj Africi 2010.

"Nisam se povukao iz fudbala, ali ću na kraju sezone videti da li će biti nekih ponuda. Možda će neko da potraži kvalifikovanog trenera za selektora nacionalne reprezentacije. Videću šta će mi biti na raspolaganju", istakao je Lev.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()