Još jedan fudbaler ne čeka poziv Srbije: Zvezdin štoper izabrao Crnu Goru

Bio prvotimac kod Stankovića, blistao u Domžalama, najbolji u Slovačkoj

14.03.2024. 15:12
  • Podeli:
Andrej Đurić-65f30591cb6f8.webp Foto: Profimedia

Štoper Crvene zvezde, na pozajmici u redovima Spartaka iz Trnave, Andrej Đurić odlučio je da će umesto za Srbiju igrati za reprezentaciju Crne Gore.

Mladi defanzivac dobio je poziv selektora Sokolova Nikole Rakojevića i prihvatio ga, piše "Sportklub".

Đurić je momak koji je bio prvotimac Crvene zvezde kod trenera Dejana Stankovića u proleće 2022, potom je bio odličan na pozajmici u Domžalama, a trenutno je jedan od najboljih štopera šampionata Slovačke i igrao je jesenas u grupnoj fazi Lige konferencije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()