Još jedan talenat u Juventusu: Adžić stiže kod Vlahovića i Kostića

Najveći transfer iz nekog crnogorskog kluba

14.01.2024. 13:28
  • Podeli:
Vasilije Adžić-65a3cd46b7e1d.webp Foto: Printscreen/Youtube/ WorldOfFootballHD

Supertalentovani vezista Vasilije Adžić (17) postaje u sredu fudbaler Juventusa, najavio je italijanski novinar Fabricio Romano.

Reč je o igraču koji je rođen u Nikšiću, aktuelni vezista podgoričke Budućnosti, koji će u utorak otići u Torino na lekarske preglede, a dan kasnije će potpisati za crno-bele. Romano zna i to da je plan da "Adžić prisustvuje utakmici Juventus - Sasuolo, u okviru Serije A". 

Crnogorske "Vijesti" javljaju da će mlada zvezda crnogorskog fudbala potom da se vrati u Podgoricu, da će nastaviti pripreme sa ekipom Budućnosti, a plavo-beli dres nosiće do kraja sezone, kada će ga zameniti za italijanski crno-beli.

"Budućnost bi sa bonusima mogla da zaradi i pet miliona evra, što je ubedljivo najveći transfer iz nekog crnogorskog kluba. Osnovna vrednost transfera je dva miliona, plus jedan, plus jedan, plus jedan na osnovu bonusa (2+1+1+1), pri čemu prva dva dodatna bonusa (miliona) neće biti previše komplikovana da se ispune", pišu "Vijesti".

Podgoričkom klubu će pripasti i procenat od narednog transfera Vasilija Adžića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()