Još jedna tragedija u fudbalu: Odigrao utamicu, pa pronađen mrtav

Igrača su pronašli u njegovoj kući

19.03.2024. 11:27
  • Podeli:
Jusuf Keira-65f96859561d4.webp Foto: Printscreen/X/fgfofficiel

Jusuf Keira, fudbaler iz Gane, pronađen je mrtav, samo nekoliko sati nakon što je odigrao utakmicu za svoj klub ASM Sangaredi.

Keira igra na u odbrani Sangaredija koji je doživeo poraz od 3:2, a pronađen je u nesvesnom stanju u svojoj kući.

Mediji u Gani pišu da je uzrok smrti bio srčani udar koji je fudbaler doživeo, a o njegovoj smrti oglasili su se i iz Fudbalskog saveza Gane.

"Sa velikom bolom smo saznali za smrt igrača Jusufa Keire. Upućujemo saučešće njegovoj porodici, klubu i celoj fudbalskoj zajednici. Počivaj u miru".

Keira je u Sangaredi stigao u avgustu 2022. godine. Sam klub se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli, sa pet bodova manje od lidera.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()