Još jedna zvezda želi da napusti Mančester: Ten Hag baš ne zna sa igračima

Povukao se iz reprezentacije posle Svetskog prvenstva u Kataru

15.11.2023. 15:31
  • Podeli:
Rafael Varan-63dbb3d9ac210.webp Foto: AP Photo/Christophe Ena/Tanjug

Fudbaler Mančester junajteda Rafael Varan (30) mogao bi u januaru naredne godine da napusti klub sa "Old traforda", prenose britanski mediji.

Varan je nezadovoljan statusom u engleskom klubu, a ove sezone je za Mančester junajted odigrao 11 mečeva i postigao je jedan gol. On je član kluba sa "Old traforda" od 2021. godine.

Varan je trenutno u drugom planu kod menadžera Mančester junajteda Erika ten Haga, pošto na poziciji štopera prednost imaju Hari Megvajer i Viktor Lindelof. On je pre Mančester junajteda igrao za madridski Real i francuski Lans.

Varan se povukao iz reprezentacije Francuske posle Svetskog prvenstva u Kataru, a za nacionalni tim Trikolora odigrao je 93 meča i postigao je pet golova.
 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()