Još jedno poznato ime žele u Al Nasru

Navas i Ronaldo su zajedno igrali u uspešnom periodu Real Madrida

17.01.2023. 12:35
  • Podeli:
Keylor Navas_foto_TW-63c6619968115.webp Foto: Twitter

Kejlor Navas mogao bi uskoro da pređe u Al Nasr i pridruži se Kristijanu Ronaldu u Saudijskoj Arabiji.

Kapiten reprezentacije Kostarike ima 36 godina i ugovor ga veže za Pari sen Žermenom do 2024. godine. Međutim, trenutno je rezerva Donarumi i verovatno mu klub ne bi pravio probleme ukoliko bude želeo da ode.

David Ospina, prvi golman saudijskog kluba je trenutno povređen i Kejlor Navas bi mogao da zauzme njegovo mesto među stativama.

Realizacija transfera bi mogla da se dogovori ovih dana, jer šampion Francuske 19. januara gostuje u Saudijskoj Arabiji, gde će odigrati meč protiv ekipe sastavljenih od igrača Al Nasra i Al Hilala, najboljih klubova ove države.

Navas i Ronaldo su zajedno igrali u uspešnom periodu Real Madrida i zajedno su osvojili četiri pehara Lige šampiona.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()