Još jedno ubistvo navijača: Ubadanje s leđa na ulici

Sumnja se na vozača autobusa koji je dovezao protivničku grupu

03.12.2023. 10:05
  • Podeli:
Navijači Nanta-656c44c72b821.webp Foto: AP Photo/Jeremias Gonzalez, File/Tanjug

Navijač francuskog prvoligaša Nanta ubijen je u subotu u sukobu sa navijačima Nice. Tragični događaj desio se uoči utakmice francuskog prvenstva. 

Nant je, sat i po posle završetka meča, objavio da je jedan od njihovih navijača više puta uboden nožem. Lekari su se borili za njegov život, ali nisu uspeli da ga spasu.

Ugledni francuski sportski list L'Ekip piše da je preminuli navijač bio član "Brigade Loire", Nantove zloglasne navijačke grupe koja okuplja najveće huligane. 

Mnogi pripadnici "Brigade Loar" su ostali van stadiona. Odlučili su da ne ulaze na utakmicu i da ne budu domaćini svoje tribine kao što to obično rade.

Prema pisanju medija "sumnja se da je delo izvršio vozač autobusa koji je prevozio navijače Nice". 

Klub je objavio da je preminuli navijač imao 31 godinu i da je izboden s leđa. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()