Joveljić otvorio dušu: Morao sam da stanem kad su mi rekli da Đoković hoće da dođe na utakmicu

Nisam imao mnogo specijalnih želja u životu, rekao je fudbaler Galaksija

20.03.2024. 10:13
  • Podeli:
Dejan Joveljic-65faa6fb29a76.webp Foto: Profimedia

Potencijalni reprezentativac Srbije i bivši špic Crvene zvezde, aktuelni fudbaler Los Anđeles Galaksija, Dejan Joveljić govorio je o utiscima posle meča protiv Intera iz Majamija na kom su u publici bili Novak Đoković i Vlade Divac.  

Na startu sezone, Joveljić je dao četiri gola za Galaksi. Legendarni Luis Suarez iz Inter Majamija deli prvo mesto na listi strelaca sa četiri gola upravo sa srpskim internacionalcem.

"Pozvao me je Vlade Divac i znao sam da on dolazi na utakmicu jer je to organizovao nekoliko dana ranije. Ali on je rekao: Hej, Deki, jedan poseban momak je u gradu, hoće da pogleda utakmicu. Pitao sam: Ko je taj, što hoće na meč? I onda je on rekao Novak Đoković. Bio sam u šoku, morao sam da parkiram automobil", rekao je u intervjuu sa sajt MLS lige Dejan Joveljić.

Taj dan je bio specijalan za Joveljića. Upoznao je Novaka Đokovića i igrao protiv Lionela Mesija. I to nije sve - čak je dao i gol.

"Bio je to sjajan osećaj. Nisam imao mnogo specijalnih želja u životu, ali jedna je bila da upoznam Đokovića i da pričam sa njim. A on je došao da gleda moju utakmicu, na našem stadionu da gleda LA Galaksi!"

Joveljić se navikao na život u Los Anđelesu.

"Sviđaju mi se Amerikanci, jako su druželjubivi i ljubazni. Ako ih pitaš nešto spremni su da pričaju sa tobom 10,15 minuta oko nekih nepotrebnih osnovnih stvari. To mi se sviđa, Ovde je sve opušteno, ne znam da li je to zbog Los Anđelesa ili su samo ljudi takvi", istakao je napadač Galaksija.

Po njegovom mišljenju, ekipa LA Galaksija može mnogo ove sezone.

"Nisam igrač koji će da predribla dva ili tri igrača. Mislim može to da se desi, ali potrebna su mi dobra krila i centašutevi. Neophodne su mi lopte u šesnaestercu, to je moj teren. Ako dobijem dobru asistenciju pogodižu mrežu. Vrlo je jednostavno. Ako igram svaki meč, ako sam zdrav, minimalno ću biti dvocifren, to znači deset golova ove sezone", objasnio je Joveljić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()