Joveljić po navici: Srbin ponovo strelac u pobedi Los Anđelesa

Ovo mu je šesti pogodak u sezoni

14.04.2024. 09:33
  • Podeli:
joveljic (2)-661b8644d4d66.webp Foto: Darryl Dyck/The Canadian Press via AP

Srpski fudbaler Dejan Joveljić nastavio je golgetersku seriju od početka sezone i na gostovanju LA Galaksija ekipi Vankuvera bio je strelac u pobedi (3:1).

Joveljić je postigao prvi gol na meču u 56. minutu.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde postigao je ukupno šesti gol od starta sezone i na vrhu je liste strelaca, uz Kristijana Bentekea, Luisa Suareza, Kristijana Aranga i Luisa Morgan.

Galaksi je trenutno je prvi na Zapadu sa 15 bodova iz osam utakmica.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()