Joveljić ponovo trese mrežu: Galaksi igrao sa najvećim rivalom

Srpski fudbaler je zamenjen 20 minuta pre kraja

17.03.2024. 12:28
  • Podeli:
Dejan Joveljić-65f6d319d81d2.webp Foto: AP Photo/Kyusung Gong/Tanjug

Fudbaleri Los Anđeles Galaksija i Sent Luisa odigrali su bez pobednika, 3:3 u meču MLS lige.

Golove za LA Galaksi postigli su srpski fudbaler Dejan Joveljić u trećem, Džozef Pentsil u 51. i Maja Jošida u petom minutu nadoknade vremena.

Strelci za goste bili su Tomas Ostrak u 27, Joakim Nilson u 60. i Džon Mekarti (autogol) u 88. minutu.

Domaći fudbaleri su meč završili sa fudbalerom manje, pošto je u devetom minutu nadoknade vremena isključen Martin Kaseres.

Joveljić je zamenjen u 69. minutu. On deli prvo mesto na listi strelaca MLS lige sa napadačem Intera iz Majamija Luisom Suarezom. Oba fudbalera su postigla po četiri gola.

LA Galaksi se nalazi na četvrtom mestu na tabeli Zapadne konferencije MLS lige sa šest bodova iz četiri utakmice, dok je Sent Luis peti sa takođe šest bodova.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()