'Jović nije dostojan Milana': Italijani surovi prema srpskom reprezentativcu

Luka na udaru italijanske štampe jer se njegova forma preklapa sa formom ekipe

05.11.2023. 15:11
  • Podeli:
luka jović profimedia-0806121745-650c4b412bb25.webp Foto: Profimedia

Milan je u subotu uveče poražen od Udinezea 0:1 i Luka Jović je bio jedan od najgore ocenjenih fudbalera na terenu.

Italijani nisu blagonakloni prema nekadašnjem napadaču Crvene zvezde, Ajntrahta i Real Madrida, pa ne štede kritike na njegov račun.

"Hteli bismo da kažemo nešto pozitivno o nastupu Srbina ali rejting govori sve. Katastrofalno. Čak se borio da ostane na nogama", piše Alesija Skurati iz Tutosporta.

Prozvali su ga i Gazeta i Korijere delo Sport, pa Luka Bjančin iz Gazete kaže da "Jović nije dostojan Milana".

Olivije Žiru je pre nekoliko dana "poludeo" na trenera Stefana Piolija, kada je ovaj podigao Jovića i Nou Okafora umesto Rafaela Leaa i Žirua.

Francuz je umalo zaplakao od besa pored terena, jer i u poznim godinama daje golove, što je uradio dvaput i u tom meču protiv Napolija (2:2).

S druge strane, Jović će kako vreme bude odmicalo biti pod sve većim pritiskom, jer na šest utakmica do sada nije uspeo da postigne nijedan pogodak u tekućoj sezoni. Luka je prošlu sezonu proveo u Fjorentini.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()