Juventus dobio novog predsednika

Malo poznati ekonomski ekspert dovodi i svoj tim koji će preuzeti sve važne funkcije u klubu iz Torina

29.11.2022. 12:23
  • Podeli:
juventus-reuters.jpg

Đanluka Ferero je prvi čovek FK Juventus, zvanično je obavljeno iz kluba sa Alians stadiona. 

Kako je objavljeno u italijanskim medijima "svi direktori Juventusa podneli su ostavke na svoje funkcije i napustili klub iz Torina", a među njima je i nekadašnji legendarni fudbaler Pavel Nedved koji je u zadnje vreme išao iz afere u aferu, kako privatne tako i poslovne.

"Gazeta delo Sport" piše da je u pitanju veliki skandal koji bi mogao da ima obrise "Kalčopolija" iz 2006. godine, kada je Juventus izbačen iz Serije A.

Ne tako davno Andrea Anjeli važio je za jednog od najutjecajnijh ljudi u evropskom fudbalu.

Danas je bivši, a novi predsjednik Juventusa je u fudbalu malo poznati Đanluka Ferero, objavila je kompanija "Eksor", vlasnik italijanskog fudbalskog kluba. Radi se o ekonomskom ekspertu koji je u ovom momentu savršeno rešenje za Juventus, klub kome je finansijska stabilnost na prvom mestu.

  •  
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()