"Kada smo poveli, pustio je Srbiju da radi šta hoće": Ne biste verovali ko se usudio da kritikuje Sautgejta

Deluje da na Ostrvu nisu oduševljeni igrom svog tima

17.06.2024. 10:09
  • Podeli:
piksi i sautgejt-666feeede46ed.webp Foto: AP Photo/Alessandra Tarantino

Fudbalska reprezentacija Engleske ostvarila je važnu pobedu protiv Srbije prethodne večeri, ali minimalnim rezultatom, što je razgnevilo već nervozne navijače sa Ostrva.

Srbija zaista jeste izgledala kao bolji tim veći deo tog meča, ali deluje da je dobrim delom za to zaslužna taktika Gereta Sautgejta, selektora Engleza, koji je posle postignutnog gola odlučio da vrati ekipu u defanzivu i da brani gol umesto da napada.

To je primetio i Erik ten Hag, menadžer Mančester junajteda, koji je objasnio da je jedino uživao u igri mlade zvezde Real Madrida, te da ostalima nije bio oduševljen.

"U prvom poluvremenu uživao sam samo u Džudu Belingemu. Vodio je Englesku i izgledao je da igra na višem nivou od svih ostalih igrača. Engleska je igrala veoma pasivno. Video sam da se stalno vraćaju nazad i pustili su Srbiju da ih napada", počeo je Ten Hag.

Smatra da su posle gola odustali od napadačkog fudbala, te da se kockao sa sudbinom.

"Englezi su poveli i onda je Sautgejt odlučio da se kocka, nije napadao nego je pustio Srbiju da kontroliše igru, a napred ako nešto uradi, uradi", dodaje Ten Hag.

Na žalost naše reprezentacije Sautgejt je u tom kockanju sa sudbinom pobedio, pa je Srbija propustila neke fantastične prilike da izjednači, a možda i povede.

Orlovi će naredni meč igrati protiv Slovenije 20. juna, u četvrtak u najranijem terminu od 15 časova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()