Kadeti za istoriju: Srbija protiv Portugala u polufinalu Evropskog prvenstva

Utakmica se igra danas od 17 sati na stadionu AEK Arena u Larnaki

02.06.2024. 10:27
  • Podeli:
fss kadeti-65381da50f1a4.webp Foto: FSS

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije (U17) igraće danas protiv selekcije Portugalije u polufinalu Evropskog prvenstva.

Utakmica će biti odigrana od 17 časova na stadionu AEK Arena u Larnaki. U drugom polufinalu EP od 19.30 časova sastaće se Danska i Italija.

"Od početka smo se trudili da kroz jedan visok nivo igre dođemo do željenog rezultata. Nekako, to nas je i držalo najviše, ta vera u fudbal koji igramo. Još više od samog uspeha i rezultata koje smo ostvarili, raduje me način na koji smo došli do ovoga. Trudili smo se da iz utakmice u utakmicu budemo bolji, tako nam se i kadar slagao, igrači su se oporavljali, da budemo kompletni kada je to najpotrebnije", rekao je selektor kadetske reprezentacije Srbije Jovan Damjanović.

FOTO: FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE

"Uvek ima prostora da budemo bolji, to i igrači znaju. Na to će nas naterati i vrlo kvalitetan protivnik kakav je Portugalija. Radujemo se i spremamo u dobrom ambijentu. Trudili smo se da dotle dođemo, korak po korak, bez neke velike euforije. Tako spremamo i narednu utakmicu, vrlo kratko smo slavili, vratili se u radnu rutinu i čekamo polufinale", dodao je selektor Srbije.

Selektor Srbije Jovan Damjanović zbog dve javne opomene, odnosno zbog žutih kartona na utakmicama protiv Češke i Austrije, neće biti u prilici da predvodi ekipu kraj terena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()