Kadetska fudbalska reprezentacija Nemačke novi prvak Evrope

U sudijskoj ekipi koja je delila pravdu u finalu bila su i dva Srbina

03.06.2023. 08:07
  • Podeli:
fudbal-ilustracija-foto-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Mladi fudbaleri Nemačke, igrači do 17 godina, novi su prvaci Evrope u svom uzrastu, pošto su u finalu pobedili Francusku 5:4 boljim izvođenjem penala, u regularnom toku bilo je 0:0.

Francuzi su bili bolji tokom većeg dela finala, imali više prilika i opasnih akcija, ali su Nemci uspeli da dovedu meč do penala gde su bili mirniji i precizniji.

U sudijskoj ekipi koja je delila pravdu u finalu bila su i dva Srbina, pomoćni arbitar je bio Milan Šutulović, dok je Miloš Milanović bio četvrti sudija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()