Kaka: Srbija može da bude iznenađenje na Svetskom prvenstvu

Kaka je istakao da će ovogodišnji Mundijal biti itekako specifičan

09.11.2022. 19:04
  • Podeli:
profimedia-0673297673 Kaka-1668010822472.webp Foto: Profimedia

"Brazil je favorit za titulu na Mundijalu u Kataru, ekipa je dugo radila na ovom projektu i sada ima odličan spoj mladost i iskustva", izjavio je čuveni brazilski fudbaler Kaka.

On je u intervjuu za Gazetu delo sport istakao da su, uz Brazil, favoriti Argentina i Francuska, a kao moguće iznenađenje naveo Srbiju.

"Čeka nas specifičan Mundijal, igra se u drugom vremenu i prilagođavanje klimi i oporavak mogli bi da imaju veliku ulogu. Uveren sam da će najbolji fudbaleri biti na visini zadatka, a posebno me interesuje da vidim Kristijana Ronalda i Lionela Mesija i njihov uticaj na poslednjem Mundijalu koji će igrati. Takođe, voleo bih da Nejmar bude njihov naslednik", poručio je Kaka, koji je bio deo tima Brazila koji je osvojio poslednju titulu, u Japanu i Južnoj Koreji 2002. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()