Kakav nesportski potez na Olimpijskim igrama: Fudbaler šutnuo drugog igrača u međunožje

Nemile scene na terenu

28.07.2024. 10:40
  • Podeli:
tuča fudbal olimpijske igre soccercooligans X-66a6033d70c74.webp Foto: X/PrintScreen/SoccerCooligans

Fudbalsku utakmicu Španije i Dominikanske Republike na Olimpijskim igrama u Parizu obeležio je nesportski potez Edisona Askone, koji je udario Poa Kubarsija nogom u međunožje.

Igrao se 45. minut meča, kada je Askona završio na travi posle duela sa Kubarsijem. Iznerviran time, Dominikanac je podigao nogu visoko i udario Španca u "slabo" mesto.

Bio je to povod za opšti haos na terenu, umešali su se igrači oba tima, a sudija je momentalno dao direktan crveni karton Askoni.

Evo kako je sve to izgledalo:

Inače, u trenutku kada se to desilo rezultat je bio 1:1. Španci su u nastavku iskoristili brojčanu nadmoć i slavili 3:1.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()