Kanga postao Srbin: Sa evropskim pasošem sve je drugačije

Vezista iz Gane, fudbaler Crvene zvezde, dobio je ličnu kartu i pasoš Republike Srbije

27.12.2021. 12:00
  • Podeli:
Gelor Kanga.jpg Foto: FK Crvena zvezda

Gelor Kanga, reprezentativac Gane na privremenom radu u Beogradu, i zvanično je postao Srbin. Fudbaler veznog reda Crvene zvezde podigaro je svoja dokumenta i pred tv kamerama rekao koliko se dobro oseća sa evropskim pasošem.

"Potrajalo je malo. Bio sam ovde, pa sam otišao, pa sam ponovo došao. Jako sam zadovoljan što sam dobio pasoš, jer kada imate evropski pasoš to menja mnogo stvari. Ovde sam da se zahvalim ljudima koji su se borili za mene i omogućili mi da dobijem srpski pasoš. Osećam se lepo ovde, od kako sam došao, ne osećam se kao stranac, ljudi me vole. Ovo je moj drugi grad. Videćemo šta će se desiti, da li ću moći da živim ovde ceo život. Ovde se osećam dobro, ovo je moja zemlja i sada imam obavezu da učinim puno stvari", rekao je Kanga po izlasku iz policijske stanice za "ZvezdaTV".

Na pitanje da li će karijeru nastaviti u Crvenoj zvezdi Kanga je rekao da su pregovori u toku. 

"To je u planu, pričaćemo malo o tome sa predsednikom, priča je već u toku. Zašto da ne, voleo bih da ovde završim karijeru. Ovde se lepo osećam, ovo je moja kuća. Mogao bih ovde da završim karijeru, zašto da ne?"

Na kraju razogovora reprezentativac Gane se zahvalio beogradskom klubu na srpskom jeziku:

"Hvala puno, Zvezdo, hvala puno".

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()