Kanga prekinuo spekulacije o sukobu sa crveno-belima: "Zvezda familija"

Ljubav Kange i Zvezde i dalje traje

16.09.2024. 15:50
  • Podeli:
Gelor Kanga-1665400875568.webp Foto: FK Crvena zvezda

Prethodnih dana pojavila se informacija da je Gejlor Kanga u sukobu sa čelnim ljudima Crvene zvezde. Spekulacije su potekle od društvenih mreža, tj. njegovog Instagram naloga.

Naime, on je obrisao sve slike u dresu Crvene zvezde sa svog Instagrama, te je otpratio i klub. 

Međutim, Kanga je imao problema sa nalogom, potom je napravio i novi, ali je uspeo da se vrati na stari dok se sada oglasio i putem istog, gde je stavio tačku na sve spekulacije oko njegovog potencijalnog odlaska.

 Kanga je okačio svoju sliku na "priču", a ispod je ispisao.

" Zvezda familija".

Takođe, on je ubacio i jednu sliku ekipe, gde je odgovorio navijačima da ne planira da ode.

" Ne, ja sam u Zvezda i treniram", napisao je Kanga.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()