Kaniđa se suočava sa teškim optužbama supruge: Sud odbio sve njegove žalbe

U vezi sa 30 godina mlađom devojkom

08.10.2023. 10:36
  • Podeli:
Klaudio Kaniđa sa suprugom-65226a06db5a9.webp Foto: Profimedia

Uvek je skretao pažnju na sebe, a sada je prešao "crvenu liniju". Nekadašnji fudbaler Rome, Atalante i Boka Juniorsa, bivši reprezentativac Argentine Klaudio Kaniđa (56) optužen je za silovanje supruge i preti mu 15 godina zatvora, preneo je britanski „San“.

Marijana Nani, bivša supruga fudbalera, izjavila je da je Argentinac silovao maja 2018. godine u luksuznom hotelu u Buenos Ajresu.

Kaniđa se žalio i branio, ali je krivično odeljenje Apelacionog suda u Argentini odbilo sve njegove žalbe i potvrdilo podizanje optužnice.

Kaniđa se od supruge razveo 2019. godine, a onda uplovio u vezu sa 30 godina mlađom Sofijom Boneli.

Poznat je po burnom životu, ali je bio takav fudbalski talenat da je igrao za Argentinu na čak tri Svetska prvenstva. 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()