Kapiten Marković pred novu sezonu: Naši ciljevi su veliki kao i svake godine

Sezona u domaćem prvenstvu zvanično počinje u petak

17.07.2024. 18:50
  • Podeli:
sveta markovic fk partizan-6682bca45f765.webp Foto: FK Partizan

Pred ekipom Partizana je nova sezona, a oni su se pripremali u Sloveniji i Rusiji, a pripremni period je sumirao kapiten, Svetozar Marković.

"Odradili smo prvi deo priprema u Sloveniji gde smo imali samo jednu utakmicu, foksurali smo se na teže treninge. Potom smo otišli u Rusiju gde smo imali tri jake provere koje će nam mnogo značiti u pripremi onoga što nas čeka u meču sa Dinamom iz Kijeva", rekao je Marković.

Partizan je prošlu sezonu završio na drugoj poziciji i imaće borbu na tri fronta. Prvi put posle sedam godina će se na stadionu Partizana igrati i kvalifikacije za Ligu šampiona:

"Naši ciljevi su kao i svake godine da igramo Evropu i da budemo konkurentni u borbi za titulu i za Kup. Hajde da krenemo polako, imamo u petak utakmicu u prvenstvu i treba da ga otvorimo kako treba. Potom treba da se pripremimo za meč sa Dinamom sa kojim sigurno neće biti lako, odlična su ekipa".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()