Kapten Tadić bez zadrške: Momci su pokazali da imaju onu stvar

Em je dao gol, em je asistirao, em je na kraju imao šta i da kaže

17.10.2023. 23:20
  • Podeli:
Dušan Tadić-652ef19ceb4f7.webp Foto: Darko Vojinović/Tanjug

Posle trijumfa Srbije nad Crnom Gorom (3:1) i napravljenog ogromnog koraka ka Evropskom prvenstu, o kom se u zemlji godinama već sanja, kapiten Orlova Dušan Tadić je bio presrećan. Njegov osmeh pred kamerama, na terenu go do pojasa, govorio je više od svih reči koje je izgovorio. 

A imao je i šta da kaže o svom timu i igračima koji ga čine: 

"Grupa momaka je pokazala šta može i da ima onu stvar, a to je nekada bitnije od bilo čega drugog. Pričali smo na poluvremenu. Znali smo da smo fizički jači i bolji, bili smo strpljivi, to je bilo najbitnije. Pokazali smo zajedništvo", rekao je Tadić za "TV Arena sport".

Srbija, kolo pred kraj kvalifikacija, ima 13 bodova, pet više od Crne Gore, i nalazi se na drugom mestu na tabeli svoje grupe. Poslednju utakmicu Orlovi će odigrati, u novembru, protiv Bugarske, a iz tog meča im je i bod dovoljan da obezbede mesto na EP u Nemačkoj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()