Kasano: Murinjo je uništio imidž Rome

Bivši napadač teškim rečima ponovo optužio portugalskog trenera

07.06.2023. 12:30
  • Podeli:
Antonio Kasano-63be8c4a27b9b.webp Foto: Profimedia

Odnos Antonija Kasana prema Žozeu Murinju nije upitan - nekadašnji fudbaler veliki je kritičar portugalskog trenera. Bivši napadač je, tokom gostovanja na popularnom kanalu 'BoboTv' prokomentarisao, pomalo ironično, kontroverze oko suđenja u finalu Lige Evrope između Rome i Sevilje: 

"Sudija je pogrešio, ali pošto su drugi promašili golove, isti taj sudija Tejlor nije bio na visini svog zadatka"

Po mišljenju Kasana tenzije su bile u direktnoj vezi sa Murinjovim stavom: 

"Sve što se kasnije dogodilo počelo je od Murinja, koji je otišao da protestuje. Snimci toga su brzo stigli u javnost, a onda smo već videli njegovu prestravljenu porodicu.”

Italijan je još jednom vrlo jasno izneo svoje mišljenje o radu Portugalca: 

"Rekao je da ide na odmor, nadamo se da se više neće vraćati u Italiju. To je odvratno. Za ove dve godine smo videli samo tuče, to je narušilo imidž Rome. Nadam se, za dobrobit mog naroda, da je otišao u Portugal i da se nikada ne vrati da trenira u Italiju“, rekao je Kasano.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()