Kazemiro izgubio kontrolu: Brazilac davio Vila Hjuza

Brazilac, samo što se vratio iz suspenzije, čeka novu kaznu

05.02.2023. 11:08
  • Podeli:
Kasemiro crveni karton-63df7d03a2f70.webp Foto: AP Photo/Dave Thompson/Tanjug

Nesvakidašnje scene u Premijer ligi. Iskusni Kazemiro, igrač Mančester junajteda, izgubio je kontrolu kada mu je "pala klapna" na meču sa Kristal Palasom. Ceh je platio Vil Hjuz, koga je Brazilac davio u sred utakmice. 

Kazemiro je zbog incidenta dobio crveni karton, što ga je isključilo sa utakmice i sada čeka kaznu. Junejted je pre ovog sukoba vodio sa 2:0, tako da isključenje nije imalo uticaj na rezultat.

Šta je predhodilo sukobu?

Igrači Junajteda su burno reagovali na Džefrija Šlupa koji je uleteo Antoniju u noge, posle čega je Brazilac pao na reklamne table. Usledio je metež između igrača oba tima, Kazemiro je iz mase izdvojio Hjuza, zgrabio ga za vrat pre nego što ga je udario po licu. Trenutak ludila sudija Andre Mariner nije primetio u realnom vremenu, ali je VAR intervencija savetovala glavnog arbitra na terenu da vezisti da crveni karton.

Odluka o sudbini Kazemira tek sledi, a očekuje se da Diciplinska komisija neće biti blaga. Igrač Mančester junajteda samo što se vratio iz suspenzije zbog žutog kartona. Očekuje se nova zabrana od minimum tri meča što treneru Eriku ten Hagu zadaje problem. 

Ako bude ovakav scenario Brazilac će propustiti dve prvenstvene utakmice protiv Lidsa i Lestera, ali će imati pravo da igra u Ligi Evrope protiv Barselone 16. februara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()