Kejn izneo očekivanja pred četvrtfinale EURO: Dužni smo selektoru

Meč se igra danas od 18 sati

06.07.2024. 15:50
  • Podeli:
Hari Kejn-64a67c89f1807.webp Foto: AP Photo/Dave Thompson/Tanjug

Danas je na programu četvrtfinale Evropskog prvenstva u kome se sastaju selekcije Engleske i Švajcarske.

Hari Kejn, napadač Engleske, svestan je da Englezi nisu igrali sjajno od početka turnira i da su zbog toga trpeli kritike.

"Znam da će selektor nekada biti kritikovan i izvući deblji kraj. Ipak, mi smo na terenu, a ne on, od nas zavisi da li ćemo napraviti razliku u vitalnim momentima", kaže Kejn.

Golgeter Bajerna smatra da otuda igrači moraju da se potrude da uveličaju jubilej selektora.

"Dao nam je zaista mnogo, jedan je od najuspešnijih menadžera u istoriji Engleske. Moramo da izađemo na teren i odužimo mu se. Neverovatno je dostignuće tih 100 mečeva. Znam da sve što on želi je pobeda, tako da se nadam daa ćemo mu isporučiti najbolji poklon", poručio je Kejn. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()