Kejn o Belingemu: Najbolji je u istoriji Engleske

Englezi izborili plasman u četvrfinale Evropskog prvenstva

30.06.2024. 21:05
  • Podeli:
Hari Kejn-64a67c89f1807.webp Foto: AP Photo/Dave Thompson/Tanjug

Kapiten Engleske Hari Kejn uputio je velike komplimente na račun Džuda Belingema.

Njih dvojica su  bili najzaslužniji za plasman u četvrtfinale, preokretom protiv Slovačke (2:1).

Naročito lep gol bio je Belingemov, u petom minutu nadoknade regularnog dela – makazicama.

"Džud Belingem je najbolji u istoriji naše zemlje. Kakav je to igrač. Tako naporno radi. Tu je kada je bitno. To je danas uradio", rekao je Kejn i dodao:

"U ovom takmičenju morate da pronađete način da pobedite. Ovaj tim zna da 'kopa duboko'. Mogli smo i bolje da igramo. Ali na kraju krajeva, rezultat je najvažniji. Nadam se da ćemo nastaviti ovako".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()