Kerkez: Cilj su nam tri pobede do kraja prvenstva

U oba meča protiv Novog Pazara smo imali prilično problema, rekao je trener Čukaričkog

12.05.2023. 15:54
  • Podeli:
Dušan Kerkez-645e44f85525d.webp Foto: FK Čukarički

Trener fudbalera Čukaričkog Dušan Kerkez izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Novim Pazarom da je cilj njegove ekipe da ostvari tri pobede u poslednja tri kola plej-ofa.

Fudbaleri Čukaričkog u subotu od 16:30 časova dočekuju ekipu Novog Pazara u okviru petog kola plej-ofa Superlige Srbije.

"Novi Pazar igra odlično ove sezone. Imaju kvalitetne pojedince, koji su se sjajno uklopili u ekipu. U poslednje vreme su verovatno malo razočarani što su posle tako dobre sezone ispali iz trke za Evropu, što je uzrokovalo i neke poraze u nizu. Ali, sa druge strane, Pazarci su prilično rasterećeni, a sa takvim ekipama je najteže igrati", istakao je Kerkez.

Dodaje da je cilj njegove ekipe da zadrži treće mesto do kraja prvenstva.

"Na nama je da pokušamo da ostvarimo tri pobede do kraja šampionata, da zadržimo treće mesto i da se nadamo eventualnom kiksu TSC, koji je trenutno bolje plasiran od nas. U oba meča protiv Novog Pazara smo imali prilično problema. U prvom u gostima uspeli smo da slavimo uz dosta muka na startu sezone, u drugom na Banovom brdu igrali nerešeno, u izuzetno uzbudljivom duelu. Novopazarci su pokazali u tim duelima zašto su tu gde jesu, svesni smo da nam neće biti lako ni u trećem ovosezonskom odmeravanju snaga", zaključio je strateg Čukaričkog.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()