Kilijan Mbape: Napustio nas je kralj fudbala

I reprezentativac Fracuske ima fotografiju sa legendarnim Brazilcem Peleom

30.12.2022. 00:40
  • Podeli:
Kylian Mbappe  Mbape Reuters-63a2ec34da612.webp Foto: Reuters

Društvene mreže su moderni telegrami, posebno kada neko premine. Ceo svet se preko Tvitera i Instagrama "pozdravlja" i oprašta od najpoznatijeg fudbalera - Brazilca Pelea.

Kilijan Mbape je uz svoju fotografiju sa Peleom, na kojoj obojica imaju osmeh na licu, napisao reči u čast odlaska svetske legende: 

"Kralj fudbala nas je napustio, ali njegovo nasleđe nikada neće biti zaboravljeno. RIP Pele", napisao je Kilijan Mbape, uz slomljeno srce, na Tviter nalogu.

Pele je preminuo u četvrtak, u bolnici Albert Ajnštajn, u Sao Paulu posle duge i teške bolesti. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()