Kilijan Mbape odbio najveću ponudu ikada

Francuski napadač ne želi susret sa Saudijcima

26.07.2023. 22:33
  • Podeli:
mbappe-kylian-reuters.jpg

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kilijan Mbape odbio je prelazak u Saudijsku Arabiju koji bi ga učinio rekorderom po zaradi u istoriji fudbala, prenosi odlično informisani novinar Fabricio Romano.

Svet je ostao u šoku nakon što je Al-Hilal ponudio 300.000.000 evra PSŽ-u na ime obeštećenja, ali i najveći ugovor ikada za francuskog napadača. Delegacija kluba iz Saudijske Arabije došal je u Pariz na pregovore sa igračem, kome je, navodno, bila spreman da ponudi zaradu od 700.000.000 evra, koja se sastoji od 200 miliona fiksno, plus ono što "leže" na račun od marketinških prava na svoje ime - što bi po proceni CBS Sportsa bila cifra od neverovatnih 700 miliona evra.

To je sve Al-Hilal ponudio Mbappeu za samo jednu sezonu. I dok je klub iz Pariza odmah prihvatio svoj deo, Mbape nije je odbio.

Prema Romanovim tvrdnjama reprezentativac Francuske i napadač PSŽ je odbio da pregovara sa ljudima iz Al-Hilala. Time je jasno stavio do znanja da ne želi u Saudijsku Arabiju jer mu je jedini cilj da ostane u Evropi.

Od sutra se "slučaj Mbape" nastavlja. Igrač je suspendovan od strane kluba tokom timske turneje po Japanu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()