Kimih uživa na Oktobarfestu: U društvu sa "zabranjenim" prijateljem

Najveći evropski festival piva je tradicija za igrače Bajerna

19.09.2023. 10:33
  • Podeli:
Džošua Kimih-641dd4f06d9ed.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Bajerna su svake godine obavezni gosti Oktorbarfesta. Nekada idu na poznati festival odvojeno, a jedan dan obavezno kao tim i u društvu svojih lepših polovina. 

Ovih dana na najvećem evropskom festivalu piva snimljen je igrač nemačkog kluba Džošua Kimiha (28) u društvu bivšeg sportskog direktora Bajerna Hasana Salihamidžića.

"Bild" je objavio fotografiju kako Kimih u nedelju veče, odeven u tradicionalnu nošnju, nazdravljao kriglom piva sa popularnim Bracom. 

Salihamidžić i dalje ima dobre odnose sa mnogim igračima u klubu skoro četiri meseca nakon otkaza u Bajernu.

Za razliku od slučaja bivšeg izvršnog direktora Olivera Kana (53), Bajern i Salihamidžić su se na kraju prošle sezone rastali u "korektnim" odnosima.

Bajern u sredu igra 1. kolo Lige šampiona protiv Mančester junajteda.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()